Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Pitbull reagált Lindsay Lohan vádaira

 Lindsay Lohan bepereli Pitbullt, amiért a rapper Give Me Everything című dalában rossz színben tünteti fel őt. A latin-amerikai előadó most reagál a vádakra.

 

pitbull-reagalt-lindsay-lohan-vadjaira-08261258.jpg

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Lindsay Lohan pert indít Pitbull ellen, amiért dalában rossz színben tünteti fel a botrányos színésznőt. Lindsay állítása szerint hírnevét ezzel bemocskolták, és személyiségében kárt tettek.

Pitbull most reagált a támadásokra, és elárulta, továbbra is fel fog lépni slágerével, hiába akarják azt világszerte betiltatni.

„Fel fogok lépni vele a VMA-n, szeretném meghívni Lindsay Lohant is, hogy megnézhesse, és tárgyalni tudjunk erről – mondta egy interjúban, amit hivatalos oldalán közöltek. – Számomra ironikus, hogy őszinte legyek. Amikor először olvastam, azt hittem, hogy csak viccel. Aztán rájöttem, hogy ez komoly.”

Továbbá hozzátette, nem állt szándékában Lindsay Lohanről rosszat mondani, sőt, úgy érzi, a dalban elhangzott sor pozitív hatással van a színésznő karrierjére: „Amikor megemlítettem Lindsay-t a dalban, annak pozitív üzenete volt. Nem akartam senkit sem megrágalmazni, vagy kárt okozni a karrierjében. Minden alkalommal megemlítjük valakinek a nevét. A rapnek kettős jelentése van, és metaforákkal teli.”

Forrás: http://starity.hu/magazin/19241-pitbull-reagalt-lindsay-lohan-vadjaira/#ixzz1e9UudhH

 

 

Debütált Enrique Iglesias és Pitbull új dala

Enrique Iglesiasra az utóbbi időben már rá sem lehet ismerni, ugyanis folyamatosan dobja piacra pörgősebbnél pörgősebb dalait, melyek óriási sikereknek örvendenek.

 

itt-van-enrique-iglesias-es-pitbull-uj-dala-09111209.jpg

 

Most is így van ez, hiszen Enrique Iglesias újra összeállt Pitbull-lal egy közös dal erejéig. A zenészek eddig két közös számot vettek fel: tavaly nyáron az I Like It című, idén pedig a Come & Go című számot. Az előbbi óriási sikereknek örvendett, és több zenei listán is elérte az első helyet, míg az utóbbinak a kisebb elismerésekből sem jutott.

Az új szerzeményt, az I Like How It Feelset ma hajnalban tette közzé Enrique Iglesias saját Facebook-, illetve Twitter-oldalán a következőket írva: „Hé srácok, hallgassátok meg az új dalomat, az I Like How It Feelset, amit Pitbull-lal készítettünk. Várom az észrevételeiteket! Enrique.”

Forrás: http://starity.hu/magazin/19801-debutalt-enrique-iglesias-es-pitbull-uj-dala/#ixzz1e9Yhdpmi

 

 

Pitbull ismét hallgat magáról

A Give Me Everything sikere után a két énekes ismét együtt dolgozik, ezúttal egy latinosabb dalban hallhatjuk őket.

 

itt-van-enrique-iglesias-es-pitbull-uj-dala-09111209.jpg

 

 

Pitbull napjaink egyik legsikeresebb producere, de énekesként is egyre elismertebb. Idén több világsztárral is együtt dolgozott – hogy csak néhány példát említsünk: Shakira, Jennifer Lopez vagy éppen Marc Anthony. A legújabb, Nayerrel és Mohombival közös klipje néhány napja jelent meg, ám a dal augusztus másodikától, vagyis az énekesnő 25. születésnapjától érhető el hivatalosan. A kislemez címe Suave (Kiss Me), ám a dallam nem ismeretlen, egy régi klasszikushoz nyúltak vissza, csak úgy, mint ahogyan J.Lo is az On The Floor című dalban. Nayer egyébként régóta a pályán van, 2002-ben is kiadott pár dalt, ám akkor csak egy EP-n kaptak helyet, amelynek címe First Kiss (Primer Beso), s nem is volt túl sikeres.

http://www.youtube.com/watch?v=o0PpP0ksmcI

 

Megjelent Pitbull legújabb klipje!!

Pitbull mostanában rengeteget dolgozik új albumán, hiszen idén már sok előadóval készített jobbnál jobb számokat, és most újra megörvendezteti rajongóit a legújabb kislemezzel.

megjelent-pitbull-legujabb-klipje.jpg

Pitbull mostanában rengeteget dolgozik új albumán, hiszen idén már sok előadóval készített jobbnál jobb számokat, és most újra megörvendezteti rajongóit a legújabb kislemezzel. A dalban Chris Brown is közreműködik, akiről legutóbb a Justin Bieberrel közös duettje, a Next To You kapcsán hallhattunk. A klip inkább Pitbull stílusa, mint Chris Browné, hiszen legtöbbször egy kivetítő előtt énekelnek, és persze a gyönyörű lányok sem hiányozhatnak belőle. A klip érdekessége, hogy bár nem koncertvideónak készült, ettől függetlenül láthatunk pár részletet Pitbull fellépéseiből, utalva a címre, ami magyarul Nemzetközi szerelmet jelent.

link: http://www.youtube.com/watch?v=CdXesX6mYUE

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.